Ønsker du å pusse opp huset? 

Bergen Bygg & Service AS påtar seg renoverings jobber, alt fra utskifting av vinduer til renovering av ditt hus. Gjennom en enkel befaring, kan jeg hjelpe deg med å kartlegge hva som bør skiftes.

Når huset er i aldring er det på et tidspunkt behov for renovering. Dersom du ønsker totalrenovering, tar jeg gjerne på meg oppdraget med å pusse opp ditt hus. Jeg kan også utføre mindre renoveringsprosjekter som skifting av vinduer, gulv, kledning etc.

Et godt resultat krever et godt øye. Jeg rehabiliterer hele, eller deler av hjemmet ditt, og setter det i forskriftsmessig stand!

Jeg hjelper deg med å tilpasse boligen til en ny livssituasjon, gi nytt liv til en utdatert og nedslitt bolig, eller modernisere kjøkkenet for å skape store øyeblikk sammen med de nærmeste. Oppussing og rehabilitering er i kjerneområdet av det Bergen Bygg & Service AS driver med. vi finner gode løsninger til eksisterende bolig som kanskje ikke er bygget etter dagens standard.

Jeg påtar meg store og små oppussings jobber. Gjennom en enkel befaring, kan jeg hjelpe deg med å kartlegge hva som bør skiftes.